JURIDISCHE WAARSCHUWING

JURIDISCHE WAARSCHUWING

Dit privacy beleid heeft alleen betrekking op de persoonlijke gegevens die de gebruiker via de website verstrekt (https://dual-link.com), ofwel via de formulieren in het heden, ofwel door uw gebruik van de website.

TOEGANGSINFORMATIE

In Dual Link moet u misschien persoonlijke gegevens verstrekken, zoals uw naam of e- mailadres, wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief, een aanbod accepteert of contact met ons opneemt.

In een van de bovenstaande veronderstellingen geeft u ons toestemming om uw persoonlijke gegevens te verzamelen en te gebruiken voor de doeleinden die hieronder worden weergegeven.

Wees echter voorzichtig met wat u publiceert en deelt op sociale netwerken, omdat de inhoud mogelijk buiten uw controle is en die van ons, en we zullen niet verantwoordelijk zijn voor de gevolgen daarvan.

Om uw website te gebruiken, moet u ook bepaalde persoonlijke informatie verstrekken. U kunt meer informatie vinden via ons cookiebeleid.

GEGEVENSVERWERKING

De invoergegevens worden alleen gebruikt om uw relevante informatie te delen en om uw vragen, opmerkingen of suggesties te behandelen. Als u geabonneerd bent op updates op de website, ontvangt u updates via periodieke nieuwsbrieven. Informatie verkregen door het gebruik en het browsen van de website zal alleen worden gebruikt voor het produceren van statistieken, het dissociëren van de gegevens in elk geval voor het enige en exclusieve doel van het verbeteren van de website.

In gevallen waarin u de mogelijkheid heeft gekregen om het ontvangen van commerciële advertenties van Dual Link te weigeren en u hebt dit nog niet heeft gedaan, gaan we ervan uit dat u ons toestemming geeft om deze gegevens te verzenden. U kunt het op elk gewenst moment intrekken door contact met ons op te nemen via info@dual-link.com.

JOU RECHTEN

Om uw rechten op toegang, rectificatie, annulering en/of protest uit te oefenen, kunt u mailen naar info@dual-link.com of schrijven naar Dual Link Distribution S.L., Avenida de la

Rambla No. 18, Entresuelo Izquierda 03550 San Juan de Alicante, Alicante. Vergeet niet een kopie van uw ID of een ander officieel document toe te voegen, zodat wij u kunnen identificeren.

TAAL

Dit privacy beleid wordt beheerst door de Spaanse versie. Het bestaan van dezelfde versies in verschillende talen helpt om het begrip van de gebruiker te vergemakkelijken. In geval van tegenstrijdigheid heeft de Spaanse versie voorrang.

VRAGEN EN TWIJFELS

Voor vragen, inlichtingen of suggesties kunt u mailen naar info@dual-link.com.