Vergunningaanvraag

Bel ons: (+34) 965505005

Haal uw licentie.

  • Aarzel niet, vraag nu uw licentie aan en begin 100% te werken met onze applicatie.
  • POS App: maak optimaal gebruik van onze POS en geniet van alle functies. Concentreer u op het belangrijkste: uw klanten.
  • Comanderos: maak het leven van uw obers gemakkelijker en begin uw comanderos te gebruiken. Neem contact met ons op en vraag nu de licentie aan met uw comanderos.
  • Chef App: Vraag nu onze speciale keuken app aan. U hoeft geen papier meer te gebruiken of te wachten tot de ober naar de keuken komt met de opdracht om te gaan werken.
  • Manager: Met elke licentie heeft u toegang tot al uw gegevens via onze webmanager. Rapporten, productbeheer, werknemers, klanten, schulden en nog veel meer.

Stuur ons een bericht

In overeenstemming met de RGPD en de LOPDGDD zal DUAL LINK DISTRIBUTION, S.L. de verstrekte gegevens verwerken om de vragen en / of klachten die via dit formulier worden gesteld te beantwoorden en de gevraagde informatie te verstrekken. Zolang u ons eerder toestemming heeft gegeven, sturen wij informatie met betrekking tot [de activiteit van het bedrijf. U kunt, indien u dat wenst, de rechten van toegang, rectificatie, verwijdering en andere uitoefenen die in de bovengenoemde voorschriften zijn erkend. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan.

Probeer POS

Download de gratis demo op je iPad via de App Store en begin met het opstellen van je eigen restaurant.